T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü SBÜ Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü SBÜ Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Geleneksel Numune İftar Yemeği Numunelilerin Yoğun Katılımı ile Gerçekleşti.

Güncelleme Tarihi: 17/05/2019

Geleneksel Numune İftar Yemeği 16 Mayıs 2019 Perşembe günü B Blok Zemin Kat Yemek Salonunda hastane çalışanlarının yoğun katılımı ile gerçekleşti. Hastanemiz Başhekim V. Uzm. Dr. Gürdal Orhan, hastane idarecilerimiz, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Bilkent Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Mehmet Fettah Arıkan, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Osman Bahçekapılı, Bilkent Ankara Şehir Hastanesi Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ercan Yeni, Bilkent Ankara Şehir Hastanesi Destek Hizmetleri Koordinatör Müdürü Ahmet İşler, Bilkent Ankara Şehir Hastanesi Onkoloji Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülçin Şimşek, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü İsa Kayhan, diğer hastanelerin idarecileri, hastanemiz çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen iftar yemeği sonunda Hemşirelik Haftası kutlama pastası kesildi.

ift89.jpg

Geleneksel İftar Yemeği kapsamında kutlanan Hemşirelik Haftası ile ilgili bir konuşma yapan hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Gamze Taşkın, mesleklerini özveriyle yapan hemşirelerin hemşirelik haftasını kutladığını ve meslek yaşamlarında sağlıklı, huzurlu günler dilediğini ifade etti.  Hastanemizin son başhekimi ve Bilkent Ankara Şehir Hastanesi Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ercan Yeni, yaptığı konuşmada “Ramazan ayında, manevi duygularımızın yükseldiği bir zamanda beraber olmak için bir fırsat olan ve her yıl gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğine katılan tüm Numunelilere teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin her zaman devam edeceğini umuyorum.” dedi.

• ift2.jpg
  • ift3.jpg