T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü SBÜ Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü SBÜ Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

SBÜ Nöroloji Klinikleri Ocak Ayı Toplantısı Hastanemizde Yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 10/01/2019

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Nöroloji Klinikleri Aylık Toplantısı 9 Ocak 2019 Çarşamba günü hastanemiz Dr. Münif İslamoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Gülhane SUAM, Numune SUAM, Ankara SUAM, Dışkapı SUAM ve Atatürk SUAM Nöroloji Kliniklerinde görev yapan hekimlerin katılımıyla gerçekleşen 2019 yılının ilk toplantısında, Metabolik Hastalıkların Nörolojik Komplikasyonları, Jacob Creuztfeld Hastalığı, Multiple Skleroz (MS) ve MS benzeri demiyelinizan hastalıklar, Syringomiyeli konularında sunumlar yapıldı. Sunumların ardından soru-cevap etkinliğiyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

nöroloji aylık topla.2019.jpeg