T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü SBÜ Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü SBÜ Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği (KBUD) Toplantısı Hastanemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 28/12/2018

Hastanemiz Dr. Münif İslamoğlu Konferans Salonunda 21 Aralık 2018 tarihinde Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği (KBUD) ve Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi organizasyonu ile eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Eğitim toplantısında Prof. Dr. Dildar Konukoğlu, Tıbbi Biyokimya Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Doç. Dr. Turan Turhan, Psikiyatri Kliniği hekimlerinden Uzm. Dr. Salih Cihat Paltun ve Asistan Dr. Muhammed Fevzi Kılınçkaya tarafından alkol kullanım bozuklukları, etanol metabolizması ve etanol analiz işlemleri genelgesi (2017/2) çerçevesinde etanol analizi hakkında konferans verdiler. Doğru ve güvenilir etanol ölçümünün öneminin vurgulandığı toplantıda, etanol ölçümünde günlük hayatta karşılaşılan sorunlar vaka takdimleriyle desteklenerek sunumlar eşliğinde katılımcılarla paylaşıldı.

• Biyokimya Uzm. Toplantı2.jpg
  • Biyokimya Uzm. Toplantı.jpg