26 Ekim Hasta Hakları Günü’nde Farkındalık Etkinliği Gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 30/10/2018

Hasta Hakları Günü Etkinlik Kapak.jpg

Hasta Hakları Birimi ile Halkla İlişkiler, Basın ve İletişim Birimi ekiplerimiz, hasta ve hasta yakınlarımızı, hastane personelimizi 26 Ekim Hasta Hakları Günü’nde ziyaret ederek; hasta hakları ve sorumlulukları konusunda bilgilendirdiler ve güne özel hazırladıkları kitap ayraçlarını takdim ettiler.

Hastanemizde yatarak tedavi gören hastalarımızı ziyaret eden ekip, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek hasta hakları ve sorumlulukları üzerine kısa bilgilendirmelerde bulundular. Hasta hakları ve sorumluluklarının yazılı olduğu kitap ayraçlarını dağıtan ekip daha sonra polikliniklere geçerek, hastanemiz polikliniklerine başvuran hastalarımız ve yakınları ile de Hasta Hakları Gününe dair sohbetler gerçekleştirdiler.

• Hasta Hakları Günü Etkinlik1.jpg
  • Hasta Hakları Günü Etkinlik2.jpg