Ulusal İç Hastalıkları Kongresi’nde Hemşirelerimiz Hastanemizi Başarıyla Temsil Etti.

Güncelleme Tarihi: 19/10/2018

Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği tarafından her yıl ekim ayında yapılan Ulusal İç Hastalıkları Kongresi'nin yirmincisi, 10 – 14 Ekim 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. Hastanemiz hemşirelerinden Dr. Emine Özer Küçük’ün konuşmacı olarak katıldığı kongreye, Dr. Hem. Huri Seval Çakmak ve Bingül Çamkıran iki ayrı sözel bildiri ile, Özlem Aydınöz ve Uzm. Hem. Sare Değirmenci ise poster çalışması ile katıldı.

Hemşirelerimizden Dr. Huri Seval ÇAKMAK kongre kapsamında “Oral Kemoterapi İlaç Kullanan Kanser Hastalarında Motivasyonel Görüşme Temelli Danışmanlığın İlaç Uyumu ve Öz-Etkililiğe Etkisi” isimli çalışması ile sözel bildiri birincilik ödülüne layık görüldü.

20. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi2.jpg