Sağlık Bakanlığı

Hastanemizde Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 29/08/2018

Hastanemizde geleneksel hale gelen ve Numune kültürünün önemli değerlerinden olan Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni, Eğitim Görevlileri Kafeteryasında gerçekleştirildi. Başhekimimiz Prof. Dr. Ercan Yeni’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Numunelilerin yoğun katılım gösterdiği törene, İdari Mali Hizmetleri Müdürümüz Uzm. İsa Kayhan, Destek Hizmetleri Müdürümüz Ahmet İşler, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı Fatma Uzunmehmetoğlu, idarecilerimiz, eğitim görevlilerimiz ve tüm hastane çalışanları katıldı.

17 Ağustos 2018 Cuma günü yapılan bayramlaşma töreninde yöneticilerimiz törene gelenlerle tek tek bayramlaştı. Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularıyla bir araya gelen Numuneliler, bayramın hissettirdiği manevi güzellikleri paylaştılar. Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

• 2018 Kurban Bayramı Tebrik1.JPG
  • 2018 Kurban Bayramı Tebrik2.JPG