Sağlık Bakanlığı

Adana Şehir Hastanesine Gözlem ve İnceleme Gezisi Gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 17/07/2018

Adana Şehir Hastane Gezisi Slayt.jpg

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğünün Kardeş Şehir Hastaneleri Projesi kapsamında Ankara İl Sağlık Müdürlüğünün de koordinasyonunda Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Şükrü Özdemir ve Başhekimimiz Prof. Dr. Ercan Yeni’nin katılımlarıyla Adana Şehir Hastanesine gözlem ve inceleme ziyareti gerçekleştirildi. Hastanemizden İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Uzm. İsa Kayhan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Gülçin Şimşek ve Hastane Müdür Yardımcılarımız Gamze Taşkıran, Alper Zorlu, Hasan Yılmaz’ın yanı sıra idari ve sağlık hizmet personellerimiz de inceleme gezisine katıldı.

Adana Şehir Hastanesi yetkililerinin refakat ettiği ziyaret sırasında hastanede incelemelerde bulunan heyet, yetkililerden hastanenin faaliyetleri, sağlık hizmet sunumu, verilen hizmetler hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ilk günü gerçekleştirilen toplantılarda Adana Şehir Hastanesinin hasta ve çalışan memnuniyetine katkıları, açılış sürecinde yürütülen faaliyetler ve hazırlık çalışmaları, açılış sonrası sağlık hizmet sunumundaki yenilikler ve değişimlere dair sunumlar gerçekleştirildi. İki gün sürecek ziyaret sırasında sunulan hizmetler yerinde incelenecek ve görev yapan çalışanlarla bilgi alış-verişinde bulunulacak.

• Adana Şehir Hastane Gezisi1.jpg
  • Adana Şehir Hastane Gezisi2.jpg
  • Adana Şehir Hastane Gezisi3.jpg
  • Adana Şehir Hastane Gezisi4.jpg
  • Adana Şehir Hastane Gezisi6.jpg
  • Adana Şehir Hastane Gezisi7.jpg
  • Adana Şehir Hastane Gezisi8.jpg
  • Adana Şehir Hastane Gezisi9.jpg
  • Adana Şehir Hastane Gezisi10.jpg
  • Adana Şehir Hastane Gezisi11.jpg
  • Adana Şehir Hastane Gezisi12.jpg

13 Haziran 2018 Çarşamba günü yapılan bayramlaşma töreninde yöneticilerimiz törene gelenlerle tek tek bayramlaştı. Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularıyla bir araya gelen Numuneliler, bayramın hissettirdiği manevi güzellikleri paylaştılar. Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.