Sağlık Bakanlığı

Hemşire Şerife Daylan Yılın Hemşiresi Belgesini Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Gülçin Şimşek’in Elinden Aldı.

Güncelleme Tarihi: 02/07/2018

Hastanemiz Göz Kliniği Sorumlu Hemşiresi Şerife Daylan, özveriyle sağlık hizmeti sunma çabası ve bilimsel çalışmalarıyla hemşirelik mesleğine yaptığı katkıları nedeniyle Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından Yılın Hemşiresi seçilerek Sağlık Bakanlığı 2018 Ebeler ve Hemşireler Günü Kutlama Programı kapsamında da ülke çapında yılın hemşiresi olarak aday gösterilmiştir. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Gülçin Şimşek, Hemşire Şerife Daylan’a yılın hemşiresi seçilmesi ve Sağlık Bakanlığı programında aday gösterilmesi nedeniyle hazırlanan belgeyi kendisine takdim etti ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.