Sağlık Bakanlığı

Hastanemizde Görev Yapan Sağlık Fizikçisi Nur Kodaloğlu Türkiye’den Uluslararası Tıbbi Fizik Belgelendirme Kurulu Sertifikasını Alan İlk Kişi Olarak Büyük Bir Başarıya İmza Attı.

Güncelleme Tarihi: 19/06/2018

board_real_certificate_nur_kodaloğlu.jpg

Hastanemiz Radyasyon Onkolojisi Kliniğinde görev yapan Nükleer Enerji Mühendisi Sağlık Fizikçisi Nur Kodaloğlu dünyada ilk kez yapılan International Medical Physics Certification Board-Uluslararası Tıbbi Fizik Belgelendirme Kurulu sınavının iki aşamalı yazılı ve ardından yapılan sözlü sınavını kazanarak Türkiye’den bu sınavda başarılı olan tek kişi olarak büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca sözlü sınava katılabilmek için Uluslararası Atom Enerjisi Kurumundan da burs kazandı. Akademik çalışmalarına Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Klinik Onkoloji Ana Bilim Dalı Radyoterapi Fiziği Bölümünde Doktora aşamasında devam eden ve başarıyla verdiği sınavların ardından Türkiye’de Uluslararası Tıbbi Fizik Belgelendirme Kurulu Sertifikasına sahip tek kişi olan Nur Kodaloğlu’nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.