Hastanemiz Kalp Damar Cerrahisi Kliniği Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Serdar Günaydın “Kraliçe Elizabeth İnovasyon Ödülü” İçin Jüri Üyesi Olarak Davet Edildi.

Güncelleme Tarihi: 02/07/2018

serdargunaydin_737x768.jpg

Hastanemiz Kalp Damar Cerrahisi Kliniği Eğitim GörevlisiProf. Dr. Serdar Günaydın İngiltere’de bilimsel araştırmalara verilen en büyük ödül olan “Kraliçe Elizabeth İnovasyon Ödülü” için jüri üyesi olarak davet edildi.

Biyomühendislik alanında her iki yılda bir verilen bir milyon sterlin tutarındaki bu prestijli ödülü geçen yıl “dijital görüntüleme sensörü” çalışmasıyla mikroskopik kameralarla endoskopik işlemleri geliştiren dünyaca ünlü beş bilim insanından oluşan bir grup; önceki yıl ise kanser hastaları için geliştirilen kontrollü ilaç salınımı buluşu ile ünlü kimyacı Dr. Langer almıştı.

Hastanemizde Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı olarak çalışan Prof. Dr. Serdar Günaydın, Japonya’da biyomedikal mühendislik alanında doktora çalışması yaptıktan sonra İngiltere ve Amerika’da birçok üniversitede davetli öğretim üyesi olarak çalışmalarını sürdürmekte ve pek çok uluslararası bilimsel araştırmalarda yer almaktadır.

İngiltere’de bilimsel araştırmalara verilen en büyük ödül olan “Kraliçe Elizabeth İnovasyon Ödülü” için jüri üyesi olarak davet edilen Prof. Dr. Serdar Günaydın’ı tebrik eder, meslek yaşamında başarılar dileriz.